POKÉMON

Idag är det en slödag, och jag har bestämt mig för att skriva ett seriöst viktigt blogginlägg senare. Igår var det lördag och också en slödag, heh. Jag såg slut tredje säsongen av supernatural och försökte göra läxor men misslyckades. På kvällen var det earth hour mellan 20:30-21:30. Förvånansvärt få i vårt område brydde sig om detta faktum, vilken störde mig oerhört. Jag menar, det är i stort sett det lättaste sättet att hjälpa miljön på, serverat på ett silverfat: Släck lamporna i en timme. Är det lätt? Ja. Är det många som gör det? Nej, att titta på tv just den timmen är mycket viktigare. Suck.

Själva satt vi (jag, päronen, Adam och Frida) hemma och myste med tända ljus och spelade pictionary. Det var härligt.
Idag har jag varit på vuxendop för första gången i mitt liv. En av mina nuvarande konfirmander har döpts, eftersom man måste vara döpt för att få konfirmera sig (konfirmationen är en bekräftelse av dopet, man svarar ja till att tillhöra kyrkan). Det var spännande!

Jag hade nästan glömt bort utmaningen när jag idag kom på att jag borde ta upp den igen. Mina favoritdjur, som egentligen inte är ett djur är de fantastiska pokémons som förgyllde min barndom. Det är den femte dagen, och jag ger bilder på Entei, Unknown och Pikatchu, eftersom de var de första jag kom att tänka på. Skriver mer senare.

Fred ut.
LN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0